Malerarbejde, Maler med garanti i Ringsted, Sorø og Glumsø

Fjenneslev Farvehandel & Malerfirma

-En troværdig samarbejdspartner

Fjenneslev Farvehandel & Malerfirma har eksisteret i over 40 år og ejes i dag af Helle Lemvig. For 13 år siden overtog hun forretningen med sin mand, og de driver i dag virksomheden med fire malersvende og to lærlinge. I perioder har vi også praktikelever fra erhvervsskolerne.

Vores service strækker sig fra alt indendørs- og udendørs maling af den private bolig og boligforening til større projekter som kirker og klargøring af lejligheder i forbindelse med nye lejere. Som garanti for et veludført stykke arbejde er vi i Fjenneslev Farvehandel & Malerfirma naturligvis medlem af Danske Malermestres Garantiordning og Malernes Fagforening. Derfor kan du trygt stole på, at arbejdet lever op til dine forventninger og at vi overholder aftalte tidsfrister og priser.  

I vores farvehandel i Fjenneslev har du ligeledes mulighed for at købe kvalitetsmaling og få rådgivning omkring dit næste malerprojekt. Hvad end det drejer sig om en maleropgave, klargøring af flyttelejligheder eller køb af maling, er vores klare målsætning at indfri dine forventninger gennem en åben dialog og et fleksibelt samarbejde. Vi sikrer derfor, at du er med hele vejen – fra idé til det færdige resultat.

Dine behov bliver altid mødt med stor professionalitet i kraft af vores medarbejdere, der alle er valgt på baggrund af deres kompetencer og kvaliteten i deres arbejde. Senest blev vores lærling kåret til Sjællandsmester, og Helle selv er også med i uddannelsesvalget på den tekniske skole i Slagelse. Vi er din maler i Sorø, Ringsted og de omkringliggende byer.

Uanset opgavens omfang og karakter ser vi frem til at høre fra dig.

Vi tilbyder også tømrerarbejdemurerarbejde og flisearbejde!

Fjenneslev Farvehandel & Malerfirma | Havebo 5 B | 4173 Fjenneslev | Tlf. 57 80 91 81 | fjfarvehandel@firma.tele.dk