Malerarbejde, Maler med garanti i Ringsted, Sorø og Glumsø

Flisearbejde

Søren Lemvig

40936241

 

Vi laver flisearbejdet for dig

Skal du have lagt fliser i dit køkken og badeværelse – enten fordi du er ved at bygge nyt, eller fordi du er ved at renovere – så kan vi hjælpe dig. Det kan også være fordi, du skal have lagt nye fliser i indkørslen eller på terrassen. Vi rykker ud med spand og spartel og klarer det meste flisearbejde i Glumsø, Ringsted, Sorø og omegn.

 

Garanti for grundigt håndværk

Dine nye fliser skal være pænt og ordentligt lagt. Det sørger vi for. Vi har over 20 års erfaring fra jord- og betonbranchen, og med os er der ingen smalle steder. Vi arbejder hårdt og effektivt, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. Vi har blik for detaljen og er omhyggelige med udførelsen af vores arbejdsopgaver.

 

Vi udfører flisearbejde i forbindelse med…

  • Nyt køkken eller badeværelse
  • Reparationer af flisebelægninger i boligen
  • Fliser på terrassen
  • Fliser i indkørslen

Personlige kunderelationer

Hos de store håndværkerfirmaer er din opgave blot en i mængden. Men hos vores lille familieforetagende gør vi en dyd ud af personlige relationer med hver kunde. Hver opgave er speciel for os. De fleste utilfredsheder, der opstår som følge af håndværkerarbejde, skyldes en uoverensstemmelse mellem forventningerne hos kunde og håndværker. Inden vi begynder arbejdet, får vi altid en grundig snak med kunden for at sikre os, at vi forestiller os det helt samme resultat.

Kontakt os i dag og få et tilbud på flisearbejde

Kontakt os i dag på 57 80 91 81 og fortæl os om dine byggedrømme eller behov for reparationer. Vi kommer med et tilbud på, hvad det skal koste, og det er selvfølgelig helt uforpligtende. Vi holder til i Fjenneslev og kører ud til hjem i Ringsted, Glumsø, Sorø og omegn.

 

Mangler du en malermurer eller tømrer, så tilbyder vi også dette.

Flisearbejde i Glumså, Ringsted & Sorø

Fjenneslev Farvehandel & Malerfirma | Havebo 5 B | 4173 Fjenneslev | Tlf. 57 80 91 81 | fjfarvehandel@firma.tele.dk